top of page
Buddah-Gym.png

BUDDHA GYM

  • HYROX trainingen, Strength & Conditioning en Fitness.

  • Alle trainingen worden gegeven in de loods, in de duinen en op of in de zee en het strand.

  • We hebben verschillende trainers, geen enkele training is hetzelfde!

Kickboksen

Kickbokstraining is meer dan alleen maar op een bokszak slaan en conditie opbouwen. Ook de techniek, snelheid, kracht en het voetenwerk wordt onder handen genomen. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt, tijdens onze trainingen kan iedereen op zijn eigen niveau trainen. En om nog beter in te spelen op de behoefte, hebben we onderscheid gemaakt in diverse trainingen, waaronder bijvoorbeeld BeatBoksen, Padstraining en Zaktraining. Natuurlijk hebben we ook training voor de kids!

buddha-gym-kickboksen-crop.jpg
IMG_5501_edited.jpg

HYROX en Bootcamp

Het doel is om de kracht en het uithoudingsvermogen te verbeteren door groepstrainingen. Door te sporten in teamverband zul je jezelf waarschijnlijk net iets meer inzetten. Je kan je team niet laten zitten en ook door de aanmoedigingen om door te gaan, haal je net dat beetje extra uit jezelf. Natuurlijk is het van groot belang dat je alleen doet wat je kan: daarom maken we onze trainingen zo toegankelijk mogelijk!
De trainingen die worden gegeven zijn of in de loods, in de duinen, op/in de zee of op het strand. Wat we gaan doen is elke week weer een verrassing, maar één ding is zeker: je gaat er fit van worden. Welk niveau je ook hebt, het gaat om wat jij kan, en daar spelen we zo goed mogelijk op in! 

IMG_5498.HEIC

Fitness

Laten we één ding vooropstellen: wij zijn geen Basic-Fit of andere grote gym. Wij zijn klein, persoonlijk en niet geschikt voor massa. Wel maken we gebruik van de beste materialen en merken.

 

En of je nu fit wilt worden om een mud-run te gaan lopen, of gewoon fysiek bezig wil zijn: dat is wat ons betreft niet belangrijk.

 

Wij vinden het belangrijk dat wij een omgeving creëren waarbij iedereen zijn of haar sportieve doel kan nastreven. Jong of oud, dik of dun. Laagdrempelig en in een kleinschalige omgeving zonder spiegels fit worden. Dat is het doel. 

Buddha gym_7_edited_edited_edited.jpg

Kosten

Losse groepstraining €10,-
Strippenkaart (5x) Volwassen voor alle groepslessen €40,-
Strippenkaart (5x) Kids voor de kindertrainingen €32,50
Abonnement 4 weken onbeperkt voor alle trainingen €49,50

Kosten proefles €6,50
Maak een account aan via Paynplan en boek je proefles.

Kosten

BEKIJK OOK ONZE ANDERE MOGELIJKHEDEN

Contactgegevens

LOODS

Newtonstraat 4
2041 CC  Zandvoort

STRAND

Boulevard Barnaart 20A

2041 KB  Zandvoort

023 230 210 9

06 426 315 03

info@buddha-gym.nl

Bedankt voor bericht, we nemen snel contact met je op.

bottom of page