top of page
Buddah-Surf.png

BUDDHA SURF

  • Golfsurfen, Suppen en Coast Raften.

  • Lessen voor beginners en gevorderden

  • Een uitdaging met gegarandeerd succes

Golfsurfen

Golfsurfen is een prachtige sport, ook in Nederland. Zeker na een goede storm als de wind is gaan liggen en er mooie golven staan is het de ultieme (zout)watersport in Nederland!

Boek nu een surfles bij ons in Zandvoort en ervaar het gevoel! We bieden lessen aan voor de beginnende tot de gevorderde surfers en van jong tot oud. De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 10 personen per instructeur.

Beleving, plezier en veiligheid staan bij onze lessen uiteraard voorop. De lessen worden vanaf maart tot en met september gegeven op de woensdagavond (zodra het kan) en de zondagochtend.  

IMG_0158.jpg
Suppen 1.jpg

Suppen

Stand Up Paddleboarding is een oorspronkelijke Hawaiiaanse watersport die voortkomt uit het surfen. Inmiddels bij vele van ons bekend. Ondanks dat suppen veel wordt geassocieerd met vlak water, is suppen op zee ook echt fantastisch! Natuurlijk spelen de golfen dan een rol, maar hoe leuk is het om langs de kust te peddelen en zelf op de golfen mee te surfen naar het strand. Een uitdaging is het zeker, maar succes gegarandeerd.

Voor groepen hebben we ook een SuperSup! Hiermee kun je met 8 volwassenen op 1 plank het “supgevoel” delen. Gegarandeerd plezier (en een nat pak…).

Coast Raften

Raften spreekt bij de meeste wel tot de verbeelding. In een rubberboot de rivier af. De basis voor het coast raften is gelijk: je zit op de zijkant van de boot, paddelen met zn alle om vooruit te komen, samenwerken is noodzakelijk etc. Er is natuurlijk één groot verschil. Bij coast raften proberen we continu tegen de branding in te paddelen om uiteindelijk achter de branding uit te rusten. Daar draaien we de boot richting strand, en dan is het net een grote stroomversnelling. Surfen naar de kant is dan ook het doel!
 

Coast-Raften-buddah-gym.jpg
Kosten-Surf
IMG_20210616_194828_edited.png

Kosten

Losse surfles in een groep van maximaal 10 personen €19,50*
Strippenkaart (5x) Volwassen surfles €87,50*

Losse surfles in een groep van maximaal 8 kinderen €14,50*
Strippenkaart (5x) Kids surfles €62,50*

Huur surfplank of sup voor de duur van 2 uur** inclusief 1 wetsuit €15,00
Huur wetsuit voor de duur van 2 uur** €5,00

* de lessen duren 1,5 uur inclusief het uitdelen en aantrekken wetsuit. Niveau's in de groepen kunnen variëren, maar uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de verschillende niveau's. 
** bij elk volgend uur telt een tarief van €5,00 voor een surfplank (inclusief wetsuit) en €2,00 voor een alleen wetsuit. 

BEKIJK OOK ONZE ANDERE MOGELIJKHEDEN

Contactgegevens

LOODS

Newtonstraat 4
2041 CC  Zandvoort

STRAND

Boulevard Barnaart 20A

2041 KB  Zandvoort

023 230 210 9

06 426 315 03

info@buddha-gym.nl

Bedankt voor bericht, we nemen snel contact met je op.

bottom of page