top of page
Buddha gym_96.JPG

KOSTEN € 40,= voor een onbeperkt abonnement (per 4 weken), of € 8,= per keer met een strippenkaart 

 

TIJDEN zie rooster in paynplan!

 

TE HUUR handschoenen voor € 3,50 per keer

 

De trainingen die worden gegeven: ZAKTRAINING,  PADS-TRANING, BEATBOKSEN (op muziek en met disco-licht), TECHNISCH-SPARREN (sparren zonder wedstrijd-element), CARDIO- & ZAKTRAINING (HIIT training op zak). 

Kickboksen

TRAINEN op elk niveau

De kickbokstraining gaat verder dan alleen maar conditie opbouwen. Ook de techniek, snelheid, kracht en het voetenwerk wordt onder handen genomen. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt, tijdens onze trainingen kan iedereen op zijn eigen niveau trainen. En om nog beter in te spelen op de behoefte, hebben we onderscheid gemaakt in diverse trainingen.

Natuurlijk hebben we ook training voor de kids!

Kickboksen

bootcamp

CROSSFIT conditie & kracht

Het doel is om de kracht en het uithoudingsvermogen  te verbeteren door groepstrainingen. Door te sporten in teamverband zul je jezelf waarschijnlijk net iets meer inzetten. Je kan je team niet laten zitten en ook door de aanmoedigingen om door te gaan, haal je net dat beetje extra uit jezelf. Natuurlijk is het van groot belang dat je alleen doet wat je kan: daarom maken we onze trainingen zo toegankelijk mogelijk! 

20200520_215917.jpg

KOSTEN € 7= per keer met een strippenkaart 

TIJDEN zie rooster in paynplan!

De trainingen die worden gegeven zijn of in de loods, in de duinen, op/in de zee of op het strand. Wat we gaan doen is elke week weer een verrassing, maar één ding is zeker: je gaat er fit van worden. Welk niveau je ook hebt: het gaat om wat jij kan, en daar spelen we zo goed mogelijk op in! 

Bootcamp
222.jpg
Unknown.jpg

LOCATIE loods

Buddha Beach mag van 1 november tot 1 februari niet op het strand staan en dat betekent dat wij - met op- en afbouwen - van oktober tot en met februari niet kunnen trainen op het strand. En dat is zonde. Hierom hebben wij in onze loods in Zandvoort, onze eigen gym gebouwd. En dat met de beste sportmaterialen die er zijn! HammerStrenght, LifeFitness, Assault Fitness en Crossmaxx. Kickboksen kan natuurlijk niet zonder Ronin en Muay (Aiki-Budo). En voor de "sportschoolliefhebbers": we kunnen hier natuurlijk ook in de zomer gewoon sporten!

222.jpg

fitness

KLEINSCHALIG en zonder spiegels

Laten we één ding vooropstellen: wij zijn geen Basic-Fit of andere grote gym. Wij zijn klein, persoonlijk en niet geschikt voor massa. Wel maken we gebruik van de beste materialen en merken. Hartslagmeters zijn aanwezig. En of je nu fit wilt worden om een mud-run te gaan lopen, of gewoon fysiek bezig wil zijn: dat is wat ons betreft niet belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat wij een omgeving creëren waarbij iedereen zijn of haar sportieve doel kan nastreven. Jong of oud, dik of dun. Laagdrempelig en in een kleinschalige omgeving fit worden. Dat is het doel. 

Fitness

sea

VRIJHEID en fun

Surfles (priveuur) € 95,=

Surfles (2-personen) € 115,= 

Surfles (groep)* € 20,=

Surfles 3 rittenkaart (groep)* € 52,50

Surfles 10 rittenkaart (groep)* € 150,=

Beginnerscursus (kleine groep) € 82,50

Huur Surfboard (per 1,5 uur) € 12,50

Huur Supboard (per 1,5 uur) € 14,50

Huur pak (per 1,5 uur) € 5,=

Huur 8-persoons sup. (1,5 uur) € 92,00 

* bij groepslessen duren de lessen 2 uur inclusief omkleden en instructies. Alle lessen zijn inclusief huur van board en wetsuit. 

IMG_0318.jpg

WAAR strand SUPPEN (met een 8-persoons) & RAFTEN op aanvraag! AANWEZIG ZIJN o.a. wetsuits, surfplanken, supplanken, 8-persoonssup, raft, (koude)douches en meer.  

SEA
BEACHGAMES
IMG_0095.jpg

beachgames

HET STRAND één grote speeltuin

Beachgames zijn een combinatie van sport, spel en strand. De groep wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar op gaan nemen. De mogelijkheden zijn groot! Beachtennis, volleybal, trefbal, Spikebal, touwtrekken en/of ultimate frisbee. We doen het allemaal...

IMG_0158.jpg

BEDRIJFSEVENTS

SPORTIEVE ACTIVITEITEN teambuilding & ontspanning

Maak van je bedrijfsevenement of groepsuitje een onvergetelijke dag. Op het strand, in de zee en/of in de dojo. Wij hebben een unieke combinatie van activiteiten op een bijzondere (want dat blijft het) locatie. Kom raften, surfen, suppen, bootcampen, kickboksen, beachtennissen of andere beachgames doen. Of nog leuker: combineer de acitiviteiten, maak er een hele dag van en sluit de dag af met een gezellige borrel en barbecue!

 

Om het allemaal wat inzichtelijker te maken, een voorbeeld voor een groep van 20 personen. 

 

13:15 uur inloop

13:30 uur welkomstdrankje bij BuddhaBeach met uitleg programma

14:00 uur eerste ronde met Kickboksen (groep 1) en Beachtennis (groep 2)

14:45 uur wissel van activiteiten tussen groepen 1 en 2

15:30 uur korte pauze met frisdrank

16:00 uur tweede ronde met Raften (groep 1) en Surfen (groep 2)

16:45 uur wissel van activiteiten op de vloedlijn

17:30 uur omkleden voor de borrel 

18:00 uur start borrel en doorgaan met de BBQ 

 

Voor 20 personen kost dit arrangement (inclusief begeleiding en BBQ) € 79,50 p/p. exclusief drankjes en btw. 

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page