top of page
Buddah-Health.png

BUDDHA HEALTH

  • Een pauzemoment om je lichaam en geest tijd te geven om te herstellen

  • Voeding en advies

  • Massages en yoga op het strand

399f485c-2f71-4d4f-9701-625e43018cf1_edited_edited.png

Voeding & Smallgroup 

Ilja zet bij BuddhaGym haar expertise in op het gebied van coaching en voeding. Afvallen kan een doel zijn, maar ook sterker worden of ”gezonder” willen gaan leven. Voor 69,95* krijg je een persoonlijk voedingsschema, maar ook vier weken lang 1 keer per week een gerichte training. Uiteraard met jouw doel als uitgangspunt!  (* i.p.v 79,95)

Simpel, effectief en gericht op de lange termijn. Dat is de strategie. Ingewikkelde gerechten of 2 soorten avondeten maken, zijn geen (structurele) opties. Samen kijken we dan ook alleen maar naar wat wél haalbaar is. Lekkere gerechten die bijdragen aan het behalen van het doel en goed zijn voor jou en/of voor jou hele gezin!

(Holistische) massage

In tegenstelling tot sportmassages - waar voornamelijk gefocust wordt op het lichaam - is een holistische massage gericht op zowel het lichaam als de geest. Het woord ‘holisme’ komt van het Griekse woord ‘holos’, en betekent “het geheel”.

De massages die wij  - in samenwerking met Kuno Massage - op het strand geven verschillen in duur (30 tot en met 90 min), maar zijn veelal gericht op het hoofd, de nek, schouders en onderrug. Juist bedoeld om de stress en spanning als gevolg van bijvoorbeeld het werk of het gebruik van digitale apparaten, weg te nemen. Een pauzemoment om je lichaam en geest tijd te geven om te herstellen. En waar kan dat mooier dan op het strand.
Natuurlijk behoren ook sportmassages en massages waarbij ook de benen en voeten worden gemasseerd, tot de mogelijkheden. 

Spa-massage
Nekmassage

Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte (15 min.) massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel, en is vooral gericht op houding- en/of (werkgerelateerde)klachten. De massage concentreert zich dan ook op de rug, nek, schouders en armen.
Stoelmassages worden bij BuddhaHealth gegeven zonder dat de kleding hoeft te worden verwijderd. De drempel om deze ervaring mee te maken is daardoor verdwenen!

Yoga

Door de populariteit van yoga zijn er door de jaren heen veel verschillende soorten yoga ontstaan. Het aanbod is dan ook enorm. Bij BuddhaHealth houden wij ons vooral bezig met de zogenaamde Power Yoga.

Een sportieve vorm van yoga, waarin je flink wordt uitgedaagd. Deze vorm van yoga is vooral gericht op het lichaam (en minder op de geest) en helpt je om af te vallen en/of (nog) fit(ter) te worden. De oefeningen worden in hoog tempo achter elkaar uitgevoerd, waardoor er conditioneel wordt getraind en er veel calorieën worden verbrand. Overigens kan het op een mooie zomerse warme dag best aanvoelen als Bikram/Hot Yoga! Een mooie (natuurlijke) combinatie.

Yoga op het strand
Meeuwen boven duinen

Kosten en Boeken

Losse yogales €10,-
Strippenkaart (5x) Volwassen yogales €40,-

Massage 50 minuten €60,-
Massage 60 minuten €70,-
Massage 70 minuten €80,-
Massage 80 minuten €85,-

Stoelmassage 15 minuten €12,50

BEKIJK OOK ONZE ANDERE MOGELIJKHEDEN

Contactgegevens

LOODS

Newtonstraat 4
2041 CC  Zandvoort

STRAND

Boulevard Barnaart 20A

2041 KB  Zandvoort

023 230 210 9

06 426 315 03

info@buddha-gym.nl

Bedankt voor bericht, we nemen snel contact met je op.

bottom of page